COPYRIGHT © 2004-2020 - FIN-INECTA« kauneussivut

Syksy-talvi 2019/20 kausihoito

MANGO-KOOKOS

Kesän jälkeen iho kaipaa kosteutta ja ravitsevaa hemmottelua, jota tarjoamme ihastuttavan mango-kookos syyshoidon myötä! Mangouute suojaa ja pehmentää ihoa, kookosöljy puolestaan ravitsee ja korjaa ihon toimintoja. Tämä n. 45 min pituinen kasvohoito sisältää mango-kookos 2-in-1 kuorinnan, rentouttavan hieronnan, kosteuttavan peel-off naamion sekä suojaavan mineraaliseerumin.

MYÖS VARTALOLLE! Kausihoito voidaan tehdä myös vartalolle, jolloin valitaan asiakkaan toiveiden mukainen yhdistelmä vartalohoidosta: kuorinta + hieronta + kosteuttava naamio. Eli käytetään tuoksuttomia vartalon ammattituotteita: sokerisuolakuorinta, hierontaöljy, -voide, -vaha tai karitevoi sekä tarpeen mukaan kosteuttava Cocoon masque vartalokääre, joihin sekoitetaan kausituoksua joukkoon. 

KOTIHOITOON:
Mango-Kookos hoitolinjassa on 3 kausituotetta kotihoitoon: kuorintanaamio, huulia hoitava duo sekä ravitseva vartaloeliksiiri.

Gommage masque 2-in-1 Kuorintanaamion käyttö: Levitä tasaisesti kuivalle iholle (vältä silmänympärys-ihoa), tee mekaaninen kuorinta pyöritellen sormenpäillä, emulgoi kostein sormin ja huuhtele. Naamiona: Levitä puhtaalle iholle ja jätä vaikuttamaan n. 5 minuutiksi, emulgoi ja huuhtele. Käyttö n. 1-2 krt/vko.

Gommage + Baume lèvres Kausituotteiden ykkösuutuus, hoitava duo huulille! Pakkaus sisältää mango-  kuorinnan sekä huulia ravitsevan ja hoitavan kookoshuulivoiteen. Käyttö: levitä kuorinta-aine huulille ja huultenympärysiholle, pyörittele ja huuhtele. Käytä kuorintaa 2 krt/vko ja huulivoidetta niin usein kuin on tarve.

Elixir nourrissant corps Hedelmäisen pehmeä vartaloöljy, joka pehmentää ja ravitsee ihoasi tehokkaasti. Jättää iholle ihastuttavan tuoksun! 100 ml koko on sopiva myös lentomatkoille.

Kausihoito myynnissä rajoitetun ajan, katso lähin Sothys -hoitolasi täältä.