COPYRIGHT © 2004-2019 - FIN-INECTA« kauneussivut

Kevät 2019 trendimeikki

Summer Chill - Kevät/kesä trendimeikki 2019

Kevään upea trendimeikki yhdistelee voimakkaan raikkaita fuksian ja oranssin sävyjä pehmeän luonnollisiin luomivärisävyihin. Luomiväripaletissa 4 uutta sävyä, joilla voi tehdä lukuisia eri vaihtoehtoja niin arkeen kuin juhlaan (jää pysyvään meikkivalikoimaan). Kesän lämpöä kasvoille tuovat uusi aurinkopuuteri,pehmeän punainen poskipuna ja pysyvään valikoimaan jäävä huultenrajauskynä (puukynä, Sothys teroitin käy). Kesän kirkkautta saadaan fuksian ja oranssin sävyisillä huulipunakynillä ja kynnet lakataan raikkaan fuksian sävyllä. Esittelemme kevään meikkituotteiden myötä uuden magneettisen puuterirasian, joka on todella helppo avata ja sulkea. Uusi rasia on vaihtunut myös Transparent puuteriin ja syksyllä Beige Trioon.

Kasvot:   
210095           Poudre bronzante 40. Terre Lointaine aurinkopuuteri. Kaunis luonnollinen sävy, mattapinta ja ihastuttava vaniljan tuoksu.
214004           Blush Sothys 40. Rose Estival poskipuna. Kauniin pehmeä, lämmin kesän hehku, jonka voimakkuutta voi itse säädellä.
Silmät:   
212151           Ombre Sothys quartet 40. Harmonie de tons nude paletti. 4 sävyn yhdistelmä vaaleita ja tummia luomivärejä, jotka käyvät niin arkeen kuin vaikkapa kesän häämeikkeihin. Tuote jää pysyvään valikoimaamme.
Huulet:        Raikkaat huulipunakynät, jotka antavat upean sävyn, kiillon ja ravitsevat huulia:
213029           Stylo rouge á lèvres 10. Fuchsia Fauve Huulipunakynä                 
213030           Stylo rouge á lèvres 20. Rouge Orangé Huulipunakynä
213002           Crayon contour lèvres 10. Teinte Universelle huultenrajauskynä. Uusi, pehmeä rajauskynä, jonka sävy sopii kaikkiin Sothys huulipuniin (jää pysyvään meikkivalikoimaan).      
Kynnet:  
215014          Vernis Sothys 313. Fuchsia Fauve kynsilakka. Ihastuttava pinkki sävy kesävarpaisiin tai kynsiin!                                    

Tutustu myös pysyvään Sothys meikkivalikoimaan